Новини

День Медичної сестри

Сьогодні відзначають своє професійне свято медичні сестри

На роботі, як на передовій.


З цієї нагоди в Київській міській клінічній лікарні №1 відбулись святкові урочистості.

Подяку голови Дарницької райдержадміністрації та Почесну грамоту Департаменту охорони здоров'я Київської міськдержадміністрації, квіти та цінні подарунки отримали 34 медичних сестри закладів охорони здоров'я Дарницького району столиці.
«Мене переповнює гордість, почуття вдячності та пошани за медичних працівників, медсестер та медбратів, а особливо в день їхнього професійного свята. Медсестра це не просто професія, а стан душі, здатність співчувати чужому болю та готовність щохвилини допомогти. У період пандемії медсестри перебувають на передовій боротьби з COVID-19 в Україні, адже ризикуючи власним здоров'ям та життям, допомагають своїм пацієнтам. Крайні півтора роки, саме ви, на рівні з нашими захисниками на сході країни, віддаєте частинку себе тим людям, які потребують захисту та допомоги. Дякуємо від імені районної адміністрації та усіх мешканців Дарницького району. За вашу невтомну працю – низький уклін і найкращі побажання! За вашу самовідданість – честь і шана. Мирного сонячного неба нам усім», — зазначив голова Дарницької райдержадміністрації Ярослав Лагута у своєму вітальному слові.
Усіх присутніх медичних сестер з їх професійним святом привітали перший заступник голови Дарницької райдержадміністрації Микола Калашник, головний лікар Київської міської клінічної лікарні №1 Олександр Іванько та директор КНП «Київський міський медичний центр «Академія здоров'я людини» Ігор Чермак. У сьогоднішньому заході також взяли участь представники медичних установ міста та району, а також Благочинний Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря Православної Церкви України Архимандрит Лаврентій, який відслужили молебень в пам'ять про усіх медичних працівників району, що поклали життя в боротьбі з коронавірусною загрозою, побажавши їм міцного здоров'я та довголіття.

А також діти медичних сестер прийняли участь у конкурсі малюнків

Стаціонарна частина

Лікарняний банк крові

Травматологічний пункт

Патологоанатомічне відділення

Відділ аптекарського забезпечення

Загальний відділ

Інфо для ДОЗ